WDTVext + Bonus Czech Weather plugin

Říkali jste si, že se po nainstalování B-radova firmware v základní nabídce menu nic moc nezměnilo a měli jste pocit, že jste neudělali krok k lepšímu? U mnohých z Vás tato situace jistě nastala i můj první dojem byl takový. Nyní ale konečně přichází změna, kterou uvidíte na první pohled. Díky již konečně zprovozněnému rozšíření WDTVext lze pomocí mnohým známého JavaScriptu programovat pluginy, které mohou přímo zasahovat do dění v OSD menu. To znamená více interaktivity, než nám oficiální WDTV Live kdy nabízelo.

Více informací o tomto rozšíření na fóru wdtvforum.com a nově také na forum.wdlxtv.com . Na tom samém místě jistě naleznete i odkaz na stáhnutí nejnovější verze, jenž budou vycházet poměrně často, protože se tento plugin teprve dokončuje.

V základním balíku jistě časem přibudou nové pluginy a do budoucna se plánuje online repozitář. Ve verzi 0.23 je jako ukázka funkčnosti vytvořen plugin pro zobrazování počasí přímo v menu, kde informace jsou stahovány v anglickém jazyce z internetu. Dal jsem si ovšem tu práci a tento plugin jsem upravil tak, aby základní texty zobrazoval v češtině!


Instalace:
1) Ujistěte se, že již máte nainstalovaný WDTVext (Tip: Instalace aplikací ve zkratce)
2) Stáhněte si nejnovější češtinu (Tip: WDTV Live Czech) !!!
2) Stáhněte soubor weather-plugin.zip a rozbalte jej
3) Na USB flash disku ve složce plugins/Weather/ přepište originální soubor Weather.plugin.js souborem, který jste právě rozbalili.
4) USB disk připojte k WDTV Live a zařízení restartujte

Známe chyby:
- krátký popis je stále v angličtině

Doufám, že se Vám bude plugin líbit a v budoucnu se můžete těšit na více modifikací.

Komentáře

Martin píše…
Koukam, ze pouzivas OSD od Michiho Psycho :) ja jedu na lilim PICTO II alt ;)

Populární příspěvky z tohoto blogu

Jak vytáhnout zvuk z videa pomocí VLC? Návod

WDTV Live novinky

WD TV LIVE HD Media Player - Czech